FRIBAKOULU JUHANNUSVIIKOLLA


Kokkolan Köykärinmäellä järjestetään fribakoulu maanantaina 19.6.2017 klo 09-12 alakoululaisille ja tiistaina 20.6.2017 yläkoululaisille. Koulu on ilmainen ja suunnattu aloittelijoille.

LUE LISÄÄ

FRIBAKOULU


West Coast Disc Golfers Kokkola Ry järjestää juhannusviikolla Frisbeegolfkoulun lapsille ja nuorille. Koulutusta ohjaa frisbeegolfohjaaja Heidi Kuikka ja koulu pidetään Köykärinmäen frisbeegolfradalla.

Koulu on avoinna alakoululaisille maanantaina 19.6.2017 klo 09-12 ja yläkoululaisille tiistaina 20.6.2017 klo 09-12. Koulu on ilmainen ja tarvitset mukaan vain ulkoiluvaatteet ja juotavaa. Jos sinulla on ennestään frisbeegolfkiekkoja voit ottaa ne mukaan.

Koulussa käymme läpi frisbeegolfin säännöt sekä yleisimmät heittotekniikat ja frisbeegolfkiekot. Koulutuksen päämääränä on, että koulun jälkeen heittäjä ymmärtää lajin perusteet ja pystyy aloittamaan frisbeegolfharrastuksen turvallisesti.

Koulu on suunnattu lapsille, mutta vanhemmatkin ovat tervetulleita koululaisiksi tai seuraamaan koulutusta Köykärinmäelle. Halutessaan kannattaa ottaa eväitä mukaan, niin ei pääse nälkä yllättämään.

Koulun sisältö

  • Frisbeegolfin säännöt
  • Tietoa kiekoista
  • Puttaaminen
  • Rystyheitto
  • Kämmenheitto
  • Lopuksi leikkimielinen kisa ja palkinnot

ILMOTTAUDU MUKAAN

ILMOTTAUDU MUKAAN!


Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.Tapahtuma on ilmainen mutta paikkoja on rajoitetusti. Lapsella tulee olla tapaturmavakuutus voimassa.LISÄTIEDOT JA KYSELYT:
Heidi Kuikka - 0400 977 166
Frisbeegolfkokkola - info@frisbeegolfkokkola.fi