Järjestämme vuoden ympäri toimintaa myös junioreille: harjoituksia kesäisin Köykärillä ja talvisin koulujen saleissa sekä kesäisin satunnaisesti kisoja esimerkiksi Köykärillä, Laajalahdessa ja Bosundissa. Junioritoimintaan liittyvät kysymykset ja muut yhteydenotot (Rene Ojala): 0401292908 tai ojalanrene@gmail.com.

Huoltajien WhatsApp-ryhmä

Olemme perustaneet Whatsapp-ryhmän, jotta junioritoiminnastamme tiedottaminen, maninostaminen ja muistuttaminen olisi mahdollisimman helppoa kohdistaa juuri teille frisbeegolfia harrastavien lasten ja nuorten vanhemmille.

Toivomme, että mahdollisimman moni huoltaja liittyisi ryhmään, koska esimerkiksi nettisivuillamme tai Facebookissa ei kaikkia tavoita eikä tätä sivua toisaalta käydä niin usein luultavasti lukemassa päivitysten varalta.

Liity ryhmään tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/Jb5gYFo8b7S1YHabPEazLC

Frisbeegolftreenit / -kerho

Toukokuusta elokuuhun Köykärillä (Hiihtotie 7, 67600) keskiviikkoisin klo 17.30-19.00.

Harjoitukset sopivat kaikille lapsille 7-vuotiaista ylöspäin, niin lajia ensi kertaa kokeileville kuin jo kilpailemassakin käyneille harrastajille.

Treenien sijaan voisi puhua myös rennommin esimerkiksi frisbeegolfkerhosta, sillä ohjelma pyritään suunnittelemaan niin, että se palvelee erityisesti lajiin vasta tutustuvia ja pienempiä harrastajia, kuitenkin tarjoten mahdollisuuden myös kokeneemmille ja vähän vanhemmille junioreille tulla nauttimaan frisbeegolfista. Tätä tavoitetta toteutetaan erityisesti erilaisia pelejä ja leikkimielisiä kisoja pelailemalla, unohtamatta kuitenkaan esimerkiksi oikean heittotekniikan ja frisbeegolfin sääntöjen harjoittelua. Tärkeintä yhtäkaikki on se, että kaikilla on iästä tai taitotasosta riippumatta kivaa!

Tavallisen kerran ohjelma voi näyttää esimerkiksi suunnilleen tältä:

  • 17.30-17:45 – Alkulämmittely pelien, kisojen, leikkien avulla
  • 17:45-18:00 – Opetustuokio
  • 18:00 – 18:30 – Käytännön harjoittelua, taas pitkälti erilaisia pelejä hyödyntäen
  • 18:30 – 19:00 – Junioreille sopivien väylien pelailua pienissä ryhmissä

Kesän junnutreenit ovat täysin ilmaisia eikä edes omat välineet ole välttämättömiä. Toki jos sellaiset jo löytyvät, on niitä hyvä käyttää harjoituksissa. Lisäksi mukaan kannattaa varata säänmukainen vaatetus ja riittävästi juotavaa.

Erillistä ilmoittautumista ei ole ja paikalle voi tulla juuri silloin, kun se aikatauluihin sopii. Harjoittelemme pääsääntöisesti aivan Köykärin parkkipaikan viereisellä ”harjoitusrangella” ja sen läheisyydessä kulkevilla väylillä.

Tervetuloa!