Järjestämme vuoden ympäri toimintaa myös junioreille: harjoituksia kesäisin Köykärillä ja talvisin Kokkolan urheilutalolla sekä kesäisin kisoja Köykärillä, Laajalahdessa ja Bosundissa. Junioritoimintaan liittyvät yhteydenotot (Rene Ojala): 0401292908 tai ojalanrene@gmail.com.

Huoltajien WhatsApp-ryhmä

Olemme perustaneet Whatsapp-ryhmän, jotta junioritoiminnastamme tiedottaminen, maninostaminen ja muistuttaminen olisi mahdollisimman helppoa kohdistaa juuri teille frisbeegolfia harrastavien lasten ja nuorten vanhemmille.

Toivomme, että mahdollisimman moni huoltaja liittyisi ryhmään ja mainostaisi tätä myös tutuillensa, koska esimerkiksi nettisivuillamme tai Facebookissa ei kaikkia tavoita eikä tätä sivua toisaalta käydä niin usein luultavasti lukemassa päivitysten varalta.

Miksi liittyä ryhmään?

– Monet saattavat unohdella esimerkiksi junnutreenimme, mutta tämän ryhmän avulla sitä ei enää tapahdu

– Saat tietää helposti mahdollisista muutoksista / peruuntumisista, kuten esimerkiksi toiminnan vetäjän sairastumisesta

– Saat tietää ensimmäisten joukossa kaikesta tulevasta junioritoiminnastamme

– Voit kysyä helposti askarruttavista asioista meidän junioroitoiminnan järjestäjiltä sekä muilta frisbeegolfia harrastavien lasten vanhemmilta

– Me saamme helposti kysyttyä teidän ja lastenne näkemyksiä, toiveita ja mielipiteitä toimintaamme liittyen.

Tervetuloa mukaan!

Liity ryhmään tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/Jb5gYFo8b7S1YHabPEazLC

Junnutreenit

Junnutreenit toukokuusta elokuuhun joka torstai klo 17:30 – 19:00 Köykärillä

Harjoitukset sopivat kaikille 7-13-vuotiaille lapsille, niin lajia ensi kertaa kokeileville kuin jo kilpailemassakin käyneille harrastajille.

Treenien sijaan voisi puhua myös rennommin esimerkiksi frisbeegolfkerhosta, sillä ohjelma pyritään suunnittelemaan niin, että se palvelee sekä huippupelaajiksi tähtääviä että enemmän vain rennosta heittelystä pitäviä osallistujia. Tätä tavoitetta toteutetaan erityisesti erilaisia pelejä ja leikkimielisiä kisoja pelailemalla, unohtamatta kuitenkaan esimerkiksi oikean heittotekniikan ja frisbeegolfin sääntöjen harjoittelua. Tärkeintä treeneissä on se, että kaikilla on iästä tai taitotasosta riippumatta kivaa!

Kesän junnutreenit ovat täysin ilmaisia eikä edes omat välineet ole välttämättömiä. Toki jos sellaiset jo löytyvät, on niitä hyvä käyttää harjoituksissa. Lisäksi mukaan kannattaa varata säänmukainen vaatetus ja riittävästi juotavaa.

Erillistä ilmoittautumista ei ole ja paikalle voi tulla juuri silloin, kun se aikatauluihin sopii. Harjoittelemme pääsääntöisesti aivan Köykärin parkkipaikan viereisellä ”harjoitusrangella” ja sen läheisyydessä kulkevilla väylillä.

Tervetuloa!

Junnutour

Kilpailuja junioreille toukokuusta elokuuhun kahdesti kuukaudessa

Junnutour-kilpailut tarjoaa 7-15-vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua rennosti kilpailemiseen ja muihin oman ikäisiin harrastajiin vähän helpotetuilla ja lyhennetyillä radoilla. Vaikka nämä kilpailut ovat nimenomaan lajin ja sääntöjen opettelua, kannattaa ennen mukaan lähtemistä olla jo vähän kokemusta heittämisestä.

Ihan kuten ”oikeissa” kisoissa, jaamme myös junnutourilla kilpailijat 3-5 hengen ryhmiin, joissa kierros kierretään. Pyrimme saamaan mahdollisimman moniin (ainakin nuorimpien) ryhmiin aikuisen opastamaan.* Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös esittää ryhmäkaveri toiveen, jonka pyrimme toteuttamaan. Kannustamme kuitenkin lähtemään rohkeasti tutustumaan uusiinkin kavereihin! Osallistujien mahdollisesti suuret ikäerot otetaan huomioon ryhmien teossa eikä ole todennäköistä, että esimerkiksi 7- ja 15-vuotias pelaisivat samassa ryhmässä, mutta huomiona silti vanhemmille junioreille: Muistakaa esimerkilliset käytöstavat ja maltti, sillä pienillä kierrokset etenevät hieman hitaammin.

*Ilmoittautumisen yhteydessä voi mainita, jos huoltaja pystyy toimia oman lapsensa ryhmän oppaana. Oppaan ei välttämättä tarvitse osata neuvoa lajiin liittyvissä asioissa, vaan enemmänkin toimia ryhmän tukena ja ”vahtina”.

Kilpailuja järjestetään kesäkauden aikana seitsemän ja mukaan voi tulla niin moneen kuin haluaa ja pääsee. Käytössä on seuraavat luokat: 7-9-vuotiaat, 10-12-vuotiaat ja 13-15-vuotiaat. Osallistumismaksuja tai varsinaisia palkintoja ei ole.

Junnutour-kisat:

  • 13.5. klo 12.00 – Köykäri
  • 27.5. klo 11.00 – Laajalahti
  • 5.6. klo 17.30 – Köykäri
  • 17.6. klo 12.00 – Bosund
  • 3.7. klo 17.30 – Köykäri
  • 15.7. klo 10.00 – Laajalahti
  • 9.8. – klo 17.30 Köykäri

Ilmoittautuminen tapahtuu kuin mihin tahansa kisoistamme, eli Metrixin kautta. Ilmoittautuminen vaatii lapselle Metrix-profiilin luomisen, jos ei sellaista jo ole. Ohjeet kisoihin ilmoittautumiseen Metrixin kautta: Näin osallistut kisoihin | West Coast Disc Golfers Ry (frisbeegolfkokkola.fi) Ilmoittauduthan viimeistään kilpailua edeltävänä iltana.

Junnutourin kilpailut ja ilmoittautuminen löytyvät seuraavan linkin takaa: WCDG – Junnutour (discgolfmetrix.com) Ilmoittautuaksesi tulee valikosta etsiä vielä se ”osakilpailu”, johon haluaa mukaan. Avaamme ilmoittautumisen seuraavaan heti, kun edellinen kisa on ohi.

Rennoin mielin mukaan vaan!

Frisbeegolf-leiri

Yhdessä ystävyysseuramme Perhonjokilaakson frisbeegolfin kanssa järjestämme 2008-2011 syntyneille elokuun ensimmäisenä viikonloppuna leirin Halsuan Majakassa. Leiri on suunnattu kaikille ikäluokkaan kuuluville taitotasosta riippumatta. Leirillä treenailemme lajia, käymme läpi monipuolisesti lajivinkkejä ja tekniikkavinkkejä. Mukaan leirillemme mahtuu myös yhdessä olemista, uimista ja saunomista. Kohokohtana sunnuntaina Halsuan frisbeegolfradalla pienimuotoiset kisat.

Leirille ei tarvitse olla seuran jäsen, vaan kaikki ovat tervetulleita

– Lähetettyäsi ilmoittautumiskutsun kuvassa näkyvään spostiin sinulle lähetetään vahvistusviesti ja lisäksi kesäkuun aikana tulemme lähestymään jokaista ilmottautunutta tarkemmilla tiedoilla /kysymyksillä

– Leirimme toteutuu, mikäli leirille on ilmottautunut 20 osallistujaa 22.6.2023 mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostiin kp.frisbeegolfleiri@gmail.com

– Leirillemme mahtuu mukaan n. 40 leiriläistä

– Mahdollisuus osallistua leirille myös vain päivisin

Tervetuloa mukaan viettämään leiri frisbeegolfin parissa!

Yhteyshenkilö:

050-5597568/Juha-Matti Jyrkkä