West Coast Disc Golfers ry järjestää toukokuusta syyskuuhun kahdet viikkokisat viikossa: Tiistaisin klo 18 vuoroviikoin Larsmossa ja Bosudissa ja torstaisin klo 18 Laajalahdessa.

Viikkokisat eivät vaadi minkään seuran jäsenyyttä tai lisenssiä ja ne ovat kaikille avoimet. Toisin sanoen loistava tapa tutustua kilpailemiseen sekä lähteä mukaan seuran toimintaan. ”Viikkareihin” voi tulla, vaikka olisi aloittanut lajin vasta eilen!

Osallistumismaksu on joka sarjassa 3€ +1€ radanhoitomaksu (maksuton 0€ +1€). Lahjakorttipalkinnot jaetaan osallistujamäärän mukaan sarjojen 1-3 parhaalle (maksuttomassa ei ole palkintoja). Lisäksi käytössä on vapaaehtoinen holaripotti 1€/viikkokisa tai 10€/koko kauden viikkokisat. Holaripotti on kiinteä 150€.

Kisojen luokat ovat:

– Avoin

– (Metrix)rating alle 930

– Rating alle 880

– Rating alle 830

– Maksuton

Uutena pelaajana ilman ratingia, joka tulee kolmen pelatun kisakierroksen jälkeen, voit ilmoittautua vain maksuttomaan, avoimeen tai rating alle 930 -luokkaan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu aina klo 17:00, jolloin myös osallistumismaksu tulee olla maksettuna. Klo 17:00 alkaen TD:llä on vapaus poistaa maksamattomat pelaajat kisasta.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan:

Laajalahti: Metrix (discgolfmetrix.com)

Bosund: Metrix (discgolfmetrix.com)

Tervetuloa mukaan!