Köykärinmäen DGP

Köykärinmäen Disc Golf Park löytyy osoitteesta hiihtotie 1. Rata on avattu Kokkolan Köykärinmäelle syksyllä 2012. Radan on suunnitellut Innova Europen Juho Rantalaiho. Köykärinmäen rata on suljettuna talvikauden aikana, koska alueella hiihdetään.

Rata on AA1-luokiteltu.  Ratakartan näet tästä.

Meripuisto

Meripuistossa oleva frisbeegolfrata sijaitsee Meripuistossa (leirintäalue). Frisbeegolfrata on yhdeksänväyläinen ja sen par on 27. Ratakartan voit ladata itsellesi tästä. Meripuiston radalla pitää ottaa huomioon alueella liikkuvat ulkoilijat. Meripuisto on suosittu ulkoilupaikka joten heittoväylä pitää aina varmistaa tyhjäksi ennen heittoa. Jokainen frisbeegolffari on vastuussa omasta heitostaan.

Radat lähiseudulla

Kalajoki

Kalajoella on kaksi rataa. Hiekkasärkillä 18-väyläinen Disc Golf Park ja toinen rata Kalajoen keskustassa, Aronpuistossa

Kannus

Kannuksessa on 18-väyläinen frisbeegolfrata Kitinkankaan urheilualueella. Rata sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoille.

Pietarsaari

Pietarsaaren on alkukesästä 2011 perustettu 7-väyläinen frisbeegolfrata. Katso lisää frisbeegolfradat.fi sivustolta

Ylivieska

Ylivieskan keskustassa, Liikuntapuistossa, sijaitsee lähialueen toistaiseksi ainoa 18-väyläinen frisbeegolfrata. Radalla nähdään vuoden aikana useampi iso kisa. Lisätietoa frisbeegolfradat.fi palvelusta sekä Ylivieskan Frisbeekarhujen kotisivuilta. Lisäksi Ylivieskasta löytyy Raudaskylän 9-väyläinen rata

Halsua

Halsualle vuonna 2016 valmistunut rata tarjoaa haasteita sekä aloitteleville että kokeneemmille pelaajille. Väyläpituudet vaihtelevat metsäradalla 65 ja 190 metrin välillä ja erilaiset heittolinjat täytyy hallita, jos radalla aikoo hyvin heittää.